CINE SUNTEM? CE NE PROPUNEM? CE AM REUȘIT?

Succesul nostru si istoria companiei.

Despre Noi

In decursul celor 30 de ani de activitate, compania noastra, SC MAX SRL, si-a castigat reputatia in domeniul distributiei materialelor de constructii in regiunea de sud-est a Romaniei.

Bazandu-se pe experienta acumulata de-a lungul timpului si pe fidelitatea clientilor activi, printre care revanzatori sau constructori, societatea si-a extins activitatea concretizand o retea de 12 puncte de lucru dintre care 9 sunt tip supermarket.

Ca si puncte de lucru active la momentul acesta putem enumera: 23 August, Mangalia, Negru Voda, Murfatlar (sediu central), Medgidia (2 puncte de lucru), Mihail Kogalniceanu, Cernavoda, Fetesti, Valu lui Traian, Harsova.

Calitatea produselor distribuite este garantata prin parteneriate cu furnizori, atent selectionati, cunoscuti pe plan national si international pentru certificarea standardelor inalte. Trasatura definitorie a companiei o constituie responsabilitatea fata de clienti, angajati si parteneri.

Inca de la inceputul activitatii noastre suntem in stransa colaborare cu renumiti parteneri, producatori de materiale de constructii: CRH, Fabryo Corporation, Vox-Profile, Celco, Saint-Gobain Construction Products , Adeplast, KAI Ceramics, Ceresit, Tondach, Resing Group, Tarkett See Doo, Yildiz Entegre Romania SRL, Erkado Spolka Z Ograni Czona etc.

SC MAX SRL, este o societate cu capital 100% romanesc a carei principal obiect de activitate este reprezentat de vanzarea materialelor de constructii, dar si de confectionarea si comercializarea de porti si panouri de gard din tabla decupata (traforata) CNC cu plasma. Folosim echipamente performante si ne propunem sa oferim cea mai variata gama de produse si sa oferim produse de cea mai inalta calitate la preturi corecte.

Un avantaj il constituie, faptul ca  puteti termina mai rapid constructia unei imprejmuiri alegand ca material principal panoul de gard, impreuna cu complementarele modelului ales (poarta auto/poarta pietonala).

Categoriile de produse (panou de gard/poarta auto/poarta pietonola) pe care le punem la dispozitie reprezinta o gama variata rezistenta la coroziune.

Pentru a realiza ce ne propunem, echipa noastra este formata din profesionisti si sunt instruiti in permanenta. Consideram ca acest fapt ne diferentiaza si de asemenea, reprezinta atuu-ul nostru principal, fiind printre primii pe piata in ceea ce priveste realizarea confectiilor CNC.

Toate produsele pe care le comercializam beneficiaza de garantia producatorului de 24 luni pentru persoanele fizice si 12 luni pentru persoanele juridice

Dispunem de un departament de proiectare si putem realiza modele la comanda, sau putem adapta modelele actuale, in functie de preferintele clientilor. Designer-ul nostru are peste 15 ani experienta in domeniu si poate realiza ce model doriti, acest fapt se datoreaza pasiunii pentru design si creatie.

Panourile de gard depitate CNC, impreuna cu complementarele gamei din care face parte, sunt apreciate mai ales pentru structurile stabile, estetice si de durata. Panourile fixate pe stalpi stabili vor forma un gard rigid. Intreaga structura nu va fi deteriorata de o lovitura accidentala si va stabili o zona libera, cu un design placut. In plus, montatorii apreciaza usurinta imbinarii in ceea ce priveste sistemul de prindere. (va punem la dispozitie balamale sau indicatii care va pot oferi confortul de care aveti nevoie).

Panourile de gard si portile metalice castiga din ce in ce mai mult interes din partea investitorilor. Sunt realizate din tabla de 3 mm grosime fixate pe un cadru de 30x40x2 mm. Intreaga structura este protejata impotriva coroziunii, intrucat tabla este curatata si grunduita in doua straturi, vopseaua aplicandu-se la fel, in doua straturi. Fiecare varianta poate fi realizata in mai multe culori, in functie de caracteristicile proprietatii dvs!